Murhamysteeri-illallinen 23.3.2018

Murhamysteerit – kuolemakin voi olla elämys

Toteutamme yhdessä Tamperelaisen Tuoni Studion kanssa murhamysteeri-illallisen, joka on uuden ajan elämysohjelma. Tavoitteena on tempaista vieraat pois arjesta ja heittää heidät keskelle täysin toisenlaista todellisuutta. Murhamysteeri ei nimestään huolimatta ole kuolemanvakava tilaisuus, vaan ennen kaikkea todella hauskaa ja osallistavaa ajanvietettä, jossa vieraat pääsevät näyttämään todelliset kyntensä ilman sen vakavampia seuraamuksia.

Illallisen hinta on 78 €, joka sisältää ohjelman ja kolmen ruokalajin menun.  Illalliselle voi osallistua pöytävarauksella ja mukaan mahtuu vain rajallinen määrä. Pöytävaraukset 19.3. mennessä sähköpostitse myynti@ravintolaneilikka.fi tai puhelimitse 020 735 0180.

Järjestämme perjantaina 23.3.2018 klo 18.00 vuoden 1929 Suomeen sijoittuvan elegantin murhamysteerin:

HERCULE POIROT JA LAHJA IDÄSTÄ

Euroopan poliittinen tilanne on veitsenterällä, mikä kiristää myös Suomen ja Neuvostoliiton välejä. Neuvostoliiton hallitus pyrkii kuitenkin rakentamaan siltaa länteen luovuttamalla Suomelle hyväntahdon eleenä kuuluisan taiteilijan Maksim Tvorcheskiyn suunnitteleman monumentin. Poliittisesta tilanteesta johtuen kaikki osapuolet ovat varpaillaan ja Neuvostoliitto on lähettänyt
puna-armeijan joukko-osaston turvaamaan monumentin kuljetusta, samalla kun Suomen valtio kutsui itsensä mestarietsivä Hercule Poirot’n seuraamaan luovutusjuhlallisuuksia.

_Ennen illallisen alkamista kaikki vieraat ovat saapuneet juhlasaliin ja vain muutama henkilö puuttuu. Sitten, valot sammuvat ja hotellissa kaikuu laukaus. Pian eräs belgialainen herrasmies kertookin taiteilija Tvorcheskiyn tulleen murhatuksi ja joku juhlavieraista on syyllinen…_

 

Menu

Kylmäsavulohitartar ja avokadomoussea

***

Grillattua kananrintaa, korianteri-minttukastiketta, sahramiriisiä ja linssisalaattia

***

Neilikan pehmeää suklaakakkua, sitrusmascarponea ja savustettua puolukkahilloketta

Suositus viinit

Sonnenschiefer Riesling 2016, Rheinhessen, Saksa 8 €/12 cl

***

La Fontaine des Loups Grenache Noir 2014, Languedoc-Roussillon, Ranska 8 €/12 cl

***

           Pedro Jimenex dessert wine, Espanja 9 €/8 cl

***

Kahvi / haudutettu tee 2 €


Tervetuloa!